Αντίθεση: Change contrast mode to default Change contrast mode to black Change contrast mode to white Change contrast mode blue
Μέγεθος Γραμματοσειράς: A A A A A
Φωνητική πλοήγηση: Έναρξη
Συντομεύσεις Πληκτρολογίου: Έναρξη
Slider Skyros Lino image

Βίλλες Ληνώ

Τρεις ανεξάρτητες κατοικίες στην περιοχή Ληνώ

Slider Skyros Lino image

Σκύρος

Α Unique Island

Κάντε Κράτηση!
Κρατηση
Covid 19
Ο όμιλος COSMOS CLUB δεσμεύεται ότι θα τηρήσει κατά γράμμα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τον COVID-19, των παγκόσμιων οργανισμών και θα εφαρμόσει ακόμη περισσότερα μέτρα για την ασφάλεια τόσο του προσωπικού της όσο και των πελατών του. Απολυμαντικά χεριών έχουν τοποθετηθεί σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και σε όλους τους χώρους του προσωπικού.

Επιπρόσθετη εκπαίδευση του προσωπικού για τη χρήση προστατευτικών απολυμαντικών και καθαριστικών με ασφάλεια και σωστά. Το προσωπικό καθαρισμού και κουζίνας του ξενοδοχείου χρησιμοποιεί γάντια και μάσκα κι ο καθαρισμός των δωματίων γίνεται κατόπιν αιτήματος του επισκέπτη. Τα κλινοσκεπάσματα, οι πετσέτες και τα μπουρνούζια πλένονται στους 70 βαθμούς C, στα επαγγελματικά πλυντήρια του ξενοδοχείου. Όλα τα δωμάτια έχουν ιδιωτική είσοδο και μπαλκόνι/βεράντα.

Καθαρίζονται με ειδικά απορρυπαντικά και γίνεται χρήση χλωρίνης καθώς και ατμοκαθαριστή για όλες τις επιφάνειες σε βάθος πριν από την άφιξη των επισκεπτών. Από τα δωμάτια έχουν αφαιρεθεί όλα τα διακοσμητικά είδη και άλλα αξεσουάρ και τα τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και των A/C έχουν τυλιχτεί με νάιλον. Σε κοινόχρηστους χώρους, όπως ρεσεψιόν, στo εστιατόριο, τους διαδρόμους, όλοι οι υπάλληλοι πρέπει να διατηρούν απόσταση μεταξύ τους 1,5-2m μεταξύ αυτών, αλλά και των επισκεπτών. Όλες οι επιφάνειες απολυμαίνονται τακτικά. Έμφαση δίνεται σε συχνές περιοχές επαφής όπως πόρτες, λαβές, ρεσεψιόν, αξεσουάρ, διακόπτες, WC. Το εστιατόριο λειτουργεί μόνο a la carte και το πρωινό είναι ατομικό σερβιριζόμενο.

Οι πισίνες καθαρίζονται καθημερινά από ειδικά φίλτρα. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στα 50M από το Πολυδύναμο Ιατρείο της Σκύρου και υπάρχει σύμβαση με κορυφαίο Πνευμονολόγο με εξειδίκευση στον COVID-19. ​Παρόλα τα μέτρα που λαμβάνουμε, καθοριστικό και πλέον ρόλο παίζει και η ατομική ευθύνη του κάθε επισκέπτη. Το ξενοδοχείο Νεφέλη φέρει το σήμα Health First.
MHTE: 1351Κ101Α0005101

Η ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη από άτομα με προβλήματα όρασης.

Συμβατή με: Screen Magnifiers, Screen Readers, Speech/Voice Recognition Systems, Text to Speech Technologies, Refreshable Braille Displays.

Η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη και ανεπτυγμένη σύμφωνα με τα πρότυπα και τις προδιαγραφές του οργανισμού W3 (www.w3.org). W3C - Web Accessibility Initiative - Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0.

 

w3c organization logo for for visually impaired