Αντίθεση: Change contrast mode to default Change contrast mode to black Change contrast mode to white Change contrast mode blue
Μέγεθος Γραμματοσειράς: A A A A A
Φωνητική πλοήγηση: Έναρξη
Συντομεύσεις Πληκτρολογίου: Έναρξη
Slider Skyros Lino image

Βίλλες Ληνώ

Τρεις ανεξάρτητες κατοικίες στην περιοχή Ληνώ

Slider Skyros Lino image

Σκύρος

Α Unique Island

Κάντε Κράτηση!
Κρατηση
Περί Σκύρου
Η Σκύρος είναι το νοτιότερο νησί των Βορείων Σποράδων και βρίσκεται ανατολικά της Εύβοιας. Είναι το μεγαλύτερο σε έκταση νησί των Βορείων Σποράδων και η έκταση του φτάνει τα 210 τετραγωνικά χιλιόμετρα..
Διαβάστε περισσότερα
Αεροπορικως Sky express απο Θεσ/νικη Aκτοπλοικως – μεσω Κυμης Aκτοπλοικη συνδεση με Σποραδες με το ferry boat Aχιλλεας 2 φορες την εβδομαδα .
Διαβάστε περισσότερα
Η Σκύρος είναι ένα πανέμορφο νησί που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με την μορφολογία της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές παραλίες που ικανοποιούν όλα τα γούστα. Παραλίες με άμμο, παραλίες με πέτρες, παραλίες μικρές και παραλίες πολύ μεγάλες…
Διαβάστε περισσότερα
MHTE: 1351Κ101Α0005101

Η ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη από άτομα με προβλήματα όρασης.

Συμβατή με: Screen Magnifiers, Screen Readers, Speech/Voice Recognition Systems, Text to Speech Technologies, Refreshable Braille Displays.

Η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη και ανεπτυγμένη σύμφωνα με τα πρότυπα και τις προδιαγραφές του οργανισμού W3 (www.w3.org). W3C - Web Accessibility Initiative - Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0.

 

w3c organization logo for for visually impaired